(LA)KOZA
100% Kozí SAUCISSON na červeném víně
Řemeslné řeznické zpracování podle starých receptur, kdy maso bylo základem
Vznikl ve spolupráci s Řeznictvím u Bobra jako jedna z jejich vyhlášených bobrot
#BOBROTY
#LAKOZA
Saucisson čti "sosisó" a rozuměj "salám" (fermentovaný červeným vínem).
Se 100% podílem kozího masa, fermentovaný červeným vínem
Líbí se nám, že jejich receptury jsou jednoduché bez zbytečné chemie. A hledají je u svých babiček a tetek. Jsou z dob, kdy základem poctivé uzenářské výroby bylo maso.
Pár poznámek pod čarou
Saucisson čti "sosisó" a rozuměj salám (fermentovaný červeným vínem)
Na 100 g výrobku bylo spotřebováno 150 g masa
Obsahuje pouze maso francouzské kozy sánské
Saucisson má čisté složení bez zbytečné chemie
Bez lepku
Čas na zážitek
(LA)KOZA
Vyjímečná chuť
Dokonalá struktura
Kde koupit
Kozí saucisson na červeném víně je "limitka". Vyrábíme ho jen příležitostně a prodáváme ho jen ve vybraných řemeslných pekárnách, fakt cool bistrech, obchodech s vysokou kvalitou farmářských delikates či pro výjímečnou gastronomii. Není k dostání každý den.
?
Další místa pro Vás právě domlouváme...
PS: Pokud jej chcete prodávat, ozvěte se nám, rádi se nad tím zamyslíme