(LA)KOZA
Klobása z kozího masa
ve spolupráci s Ambiente
od farmáře na talíř v nejvyšší gastro kvalitě
Martin Štangl, šéfkuchař z Esky
farmář + šéfkuchař + řezník
Naše farmářské maso (LA)KOZA považujeme za opravdovou lahůdku a jsme rádi, že jej můžeme nabídnout alespoň v limitovaném množství také Vám, našim zákazníkům. A to v projektu ve spolupráci s Ambiente Restaurants Group.
Recept na klobásy z masa (LA)KOZA vytvořil Martin Štangl, šéfkuchař oblíbené karlínské restaurace Eska oceněné několika Michelin Bib Gourmand. Podle jeho receptury jej vyrábí vyhlášené řeznictví Amaso Vlasty Laciny.
V produktu se výborně povedlo propojení farmáře, šéfkuchaře a řezníka, aneb od farmáře na talíř.
Naším společným cílem je obnovit tradici kozího masa v české kuchyni, a to v té nejvyšší gastrokvalitě.
Etiketa
Maso (LA)KOZA pochází z francouzských koz z rodinné farmy na Moravě. Chuť vyladil šéfkuchař Martin Štangl z pražské restaurace Eska a klobásy podle jeho receptury vyrábí Amaso.
Kde koupit
Restaurace ESKA Karlín
https://eska.ambi.cz/cz/
Naše maso
Dlouhá 39, Praha 1 - Staré město
https://www.nasemaso.cz/cz/
?
další sítě pro Vás právě domlouváme
TENTO PROJEKT JE AKTUÁLNĚ kvůli covid situaci POZASTAVEN... Děkujeme za pochopení .